domingo, 10 de abril de 2016

Tornem amb força

Després de casi tres mesos sense muntar ni una entrada al meu blog, Torne amb molta més força que anteriorment. Abans de excusarme per no haver muntat ninguna entrada preferisc ser sincer amb vosaltres dir-vos que el motiu principal per el qual no vaig muntar ninguna entrada va ser que vaig perdre el interès per escriure ademés que aquest segon trimestre a sigut un trimestre mogudet i un poc estressant però de totes maneres ara mateixa en pregunte perquè vaig deixar de muntar posts al blog perquè per a mi era una manera de desconectar de la setmana i expressar un poc el que havia fet eixa setmana a la classe de informàtica. Ara sols espere que al meu jo del futur li entre un poc de implicació en aquest àmbit. Bueno deixem un de costat tot aquest tema i anem a parlar del futur del blog.
Començaré parlant de la freqüència en la que vaig a començar a muntar posts al meu blog. En teoria m'agradaria muntar una a la setmana com feia anteriorment però si m'apeteix alomillor muntaré alguna entrada més.
També pense que estaria beque eixos posts adicionals estigueren relacionats amb altres temes que no tingueren res a veure amb el que fem a classe.
Val, en general això és tot, no tinc molt més que comunicar-vos bueno com ja sabeu que podeu  dirme alguna cosa que millorar o suggeriment  amb un comentari jo o veure i intentaré aplicar-lo al següent post i espere que es vegem el més aviat possible.
Adeu i fins la següents setmana.